BRACELET

 
God morgon!
Sitter och dricker kaffe och ska om ett tag åka iväg och jobba. Det känns lite tufft att gå upp klockan sju på en lördag men jag får tänka som att det är en kort vanlig dag. Det ser ut att kunna bli rätt fint väder idag. Typiskt att man jobbar. Tänkte visa mitt nya armband jag köpte på Lindex som dessutom är fotat med mitt nya objektiv!
 
Hoppas ni får en fin lördag!

FLOWERS


BEO

 
Igår hade vi Sandra och Alex över på tacokväll. Det blev fotboll, yatzy och lite öl. Sandra körde och var därför nykter. Då passade jag på att köpa några alkoholfria saker från systemet. De var välidgt goda. Här med blodapelsin och en annan med äpple och grönt te.
 

DINNER

 
För någon kväll sedan gjorde vi en riktig klassiker, spagetti med köttfärssås.

A COSY DAY

 
Igår hade jag en jätte mysig dag med Sandra. Jag mötte upp henne på stan för att gå och strosa lite. Sen blev det pizzalunch och lite senare på eftermiddagen satte vi oss och tog en fika på ett riktigt pensionärsfik. Men solen sken iallafall!

BLACK AND WHITE

 
God morgon! Idag är jag uppe tidigt. Varför? Kan verkligen inte somna om. Dessutom känner jag mig lite febrig så vi får se om jag mår bättre om några timmar så att man kan hitta på något idag.

A RAINY DAY

 
Idag vräker regnet ner och jag önskar verkligen att jag kunde få hoppa på ett plan till ett land med strålande sol, men icke! Jag ska ta mig ut i regnet och gå till tåget för att åka och jobba i fyra och en halv timme. Ikväll blir det myskväll och titta på resor!


Hoppas ni har en bra dag med bättre väder än mig!

BIRTHDAY CAKE

 
Igår firade jag min födelsedag i efterskott med tårta och fika med lite vänner.

MIDSUMMER

 
Vi firade midsommar ute hos Arvids föräldrar som bor precis vid vattnet i ett fantastiskt fint hus. Vi åt, drack och lekte lite lekar. Klädde midsommarstång och gjorde kransar. En tradionell midsommarafton och då hörde det till att vädret inte riktigt ville som vi ville. Jag hörde dock att i andra städer tittade solen fram, vi valde fel stad helt enkelt. Men vi hade en jätte fin kväll tillsammans.

RAYBAN

 
Åh, jag fick jätte fina Rayban solglasögon av J i födelsedagspresent igår. Jag har gått och sagt i flera veckor nu att jag skulle vilja köpa ett par och nu hann han före. Glad tjej!

BIRTHDAY AND MIDSUMMER

 
Idag är det Midsommar och min födelsedag! :) Jag önskar mig en fin dag med vänner och helst en dag utan regn.
 
 
Hoppas ni får en trevlig Midsommar!

SHOES

 
Min nya favorit skor köpte jag i London!

SUNDAY DINNER



I söndags var vi hem till J's föräldrar och åt middag.

EARRINGS



Urban Outfitters

SANDALS



Jag köpte fina vita sandaler i äkta skinn på Primark när jag var i London. De kostade endast 6 £.

LASAGNERIA



I torsdags spenderade vi dagen i Göteborg. Vi började med att shoppa lite, eller J gjorde. Jag har redan spenderat för mycket pengar i London. Sen promenderade vi mot Haga och Linné för att sen äta lunch/middag på Lasagneria som är ett jätte mysigt Italienskt litet ställe.

LONDON PART V



Här kommer de sista bilderna från min underbara vecka i London hos Kristin. Sista dagen gick vi och åt frukost, laxbagel igen, mums! Sen innan jag tog bussen till flygplatsen satte vi oss på ett mysigt Starbucks nära busshållsplatsen.

SANDRA AND STRAWBERRY



Igår tittade Sandra förbi en stund och hon hade skaffat sig bruna linser, vilket var super fint men jag vart lite rädd för det kändes som att prata med en helt ny person. Tänk vad ögonfärgen gör skillnad! Hon såg ut som ett sött litet rådjur. Jag hittade även ett rosa nagellack som jag helt hade glömt bort att jag hade och som matchade Sandras mini yoghurt.

LIPSTICK



Jag köpte ett fint läppstift när jag var i London. Färg nr 15 från Yves Saint Laurent.

LONDON PART IV



På tisdagen mötte jag upp Charlotte som jag träffade på Kuba för en lunch och sen mötte jag upp Kristin och Mathilda igen. Vi promenerade neråt och över floden för att gå på en konstutsällning på TATE Museum of Modern Art, Damien Hirst. Det var en fantastisk utsällning med mycket tankar kring liv och död. Efter uställning gick vi och åt koreanskmat på en restaurang. Det var jätte gott fast både jag och Kristin gav upp pinnarna och beställde in bestick och så fick vi hjälpa av servitören, han visade oss hur vi skulle äta det vi hade beställt tillsammans. Väldigt gott var det iallafall.

BOWLING AND FOOTBALL



I måndags gick vi till Stures för att bowla, äta och titta på fotbollsmatchen mellan Sverige och Ukraina. En riktigt trevlig kväll även om Sverige förlorade matchen.

LONDON PART III



Vi startade dagen med kaffe och shopping. På eftermiddagen blev det vin, öl och pizza i Covent Garden. På kvällen gick vi på teater, The Sunshineboys för att sen avsluta kvällen på ett uteställe i närheten av där Kristin och Mathilda bor.

En underbart fin dag!

COOKIES AND FRIENDS



I söndags innan jag åkte tillbaka hade jag lite vänner över på fika och tårta och även Englands drottning tittade över på en kopp te. Mycket trevligt!

SHOES



Dessa fick följa med mig hem när jag såg dem i en H&M-butik i London.

LONDON PART II



Söndagen startade vi med en underbar frukost på The Breakfast Club med laxbagel och smoothie. Därefter tog vi oss ner till London bridge för att fira Queen's jubilee. Det var jätte mycket folk och trångt och efter en stund gav vi upp eftersom vi ändå inte såg något av båtarna som åkte på floden. Vi tog en oss vända in på Primark innan vi tog oss hem i regnet.

CANDY



Idag är jag liten sliten och sjukt förkyld. Önskar att jag redan var hemma och kunde ligga på soffan och äta godis hela dagen. Igår hade jag iallafall en jätte trevlig kväll. Högstadiereunion med gamla lärare, elever och klasskamrater. Många flashbacks och minnen :)

Klockan tre idag kommer lite vänner hit för att äta tårta med mig innan jag åker tillbaka. Eftersom jag fyller år om mindre än två veckor och kommer inte att vara hemma då, ville jag bjuda på tårta nu när jag är på plats bland familj och vänner.

LONDON PART I



Eftersom Kristin jobbade de första dagarna jag var i London fick jag roa mig utan henne. Jag tog sällskap med hennes roommate in till Oxford Circus där jag sedan mötte upp Chris som jag och Kristin träffade i Grekland för 5 år sedan. Det var jätte roligt att träffas igen och vi satte oss på Starbucks och pratade igenom våra liv.

Första dagarna var det mycket som hände och en del stressigheter med en flytt som ägde rum precis när jag var där. Men på lördagen jobbade Kristin sin sista dag och då kunde vi unna oss en riktig utekväll och inviga den nya lägenheten.

NECKLACE



Underbart halsband från H&M Trend som jag köpte i London.


Igårkväll kom jag hem från London efter en helt underbar vecka men efter en hemskt stressig hemresa. Först var bussen från London försenad 35 minuter, sen var det kö på motorvägen och jag hann precis av bussen och springa till incheckningen för att sen stressa mig igenom flygplatsen för att komma till rätt gate. Väl där har det inte hänt någonting. Hela kön stod still. En kvart efter att flyget skulle ha lyft fick vi börja boarda. Nästan en timme efter ordinarie avgångstid fick vi lyfta efter datafel och allt var det var. Tillslut landade jag i Sverige och fick en bamsekram av J.

Idag har jag tagit tåget till Västerås för att spendera helgen här.

Hoppas ni har en fin och solig fredag!

EL PASO



Update from London

Igår satte jag och Kristin oss på mysiga El Paso och åt fajitas och bara pratade och umgicks utan att göra det genom en datorskärm. Har verkligen saknat min vän.

RSS 2.0