SEPTEMBER 29, CAMDEN, LONDON

 
Idag har jag hängt i underbara Camden. Strosat runt och tittat på människor, ätit lunch i solen och sen tog jag mig vidare till Brick Lane. Inveg mina nya skor och det fick jag ty för, skavsår såklart vilket gjorde att jag inte kunde gå så långt som jag ville men men. Som min gamla fotbollstränare brukade säga, "Skavsår är bara dålig planering". Helt klart. Jag visste att jag skulle få skavsår men var för lat för att leta fram dem i resväskan som Kristin gömde undan någonstans, hmm.. undrar vart?
 

SEPTEMBER 27, WIMBLEDON, LONDON

 
Ursäkta för dålig uppdatering men jag har varit väldigt slö med kameran. Ni som har Instagram kan följa mig där istället, eelinblad.
 
Igår åkte jag och Kristin till Wimbledon för att gå på musikal. Min första någonsin! Legally Blonde blev det. Den var rolig, tjejig och super härlig. Tusan va duktiga dem är som uppträder, sjunger, dansar, spelar, allt på en gång! Var definitivt inte sista gången jag går på musikal :)
 

NEW ADVENTURES

 
Om några timmar lyfter mitt flyg mot London! Ny stad, nytt land och nya äventyr!
 
Packningen är klar. Jag har aldrig kämpat så mycket med övervikt som denna resa, men ska man flytta så ska man. Vi hörs när jag landat!

TWO

 
 Tänk att det bara är två dagar kvar. Imorgon kan jag säga imorgon flyttar jag. Tiden har gått super snabbt sedan jag var hemma i Västerås sist.
 
Idag har jag skjutit upp packningen totalt och umgåtts lite med Linn. Imorgon måste jag verkligen ta tag i allt och packa färdigt. Fortfarande mycket som ska ner på lite plats. Men det löser sig alltid.

THURSDAY

 
Torsdag och jag ska strax åka iväg till jobbet. Det kommer bli roligt att jobba idag eftersom vi har Grand Opening. Så om ni har vägarna förbi Bäckebol i Göteborg kan ni kika in och se hur fin butiken är. Hoppas på många glada kunder och full rulle hela dagen!

12Less than two weeks...

BAG

 
Köpte en underbar väska igår.

APPLE
FLEA MARKET

 
I lördags hade jag hyrt ett bord på en loppis i stan. Det kosta 350 kr att hyra ett bord och efter en 5 timmars dag där hade jag gått 1700 kr plus. Kul att man kan få ihop så mycket pengar på kläder man inte använder. Jag håller även på att lägger ut massa saker på Tradera som det känns som det finns lite mer värde i än att sälja på loppis. Totalt just nu, har jag fått ihop 5500 kr på att sälja saker jag inte använder. Väldigt bra inför London!

RIGHT NOW


Dålig uppdatering här. Har inte direkt haft någon inspiration för att ta bilder. Idag ska jag ta tåget ner igen, men är tillbaka igen i Västerås om ca 1 1/2 vecka, och då är det bara en vecka kvar tills jag åker till London. Kan inte fatta det riktigt, jag är så sjukt nervös, inför allt, men samtidigt så förväntansfull.
 
Den här vecka tror jag kommer bli en riktigt bra vecka. Igår var det underbart väder så jag och Sofia hängde hemma hos hennes mamma i solen och spelade spel. Haha, vi var så sjukt dåliga på Alfapet. På kvällen sen kom Linn förbi och vi åkte och köpte godis och satt på vår altan och drack te. Idag ska jag träffa Maggi som jag inte sett på evigheter!! Ikväll när jag kommer fram med tåget ska jag kasta mig i armarna på J. Imorron, om jag inte ska jobba ska jag träffa Jossan i Göteborg. Många fina vänner på några dagar bara :)

RSS 2.0