LIPSTICKFärgen heter Dare och kommer från Make Up Store. Tyvärr gör sig inte färgen rätt på bild.

IT´S TIMEDet är dags att... Ja, vad är det dags att? Kanske gå ut och gå en promenad?

Väckarklocka, IKEA

HELLO YELLOWKöpte detta fina linne inne på H&M när vi var i Stockholm. Jag älskar färgen, den kommer klä min kropp många gånger i vår.

MUSIC
The Majority Says - 114

MACBOOKSitter här i soffan och myser med min älskade Mac. Solen skiner och himlen är blå men även jag känner mig lite blå idag..

FLOOR


DECLÉORDet här sätter jag på läpparna när de blir för torra. Fick det av Kristin i julklapp eftersom hon tyckte så synd om mina torra läppar. Har innan varit beorende av Försvarets hudsalva men slutade tvärt för 3 månader sen för att det inte innehåller det bästa för läpparna.

På tal om Kristin, så kommer hon och hennes familj snart och hämtar upp mig. De ska hälsa på hennes bror som flyttat till Göteborg så idag ska jag vara en del i familjen. Vi ska gå på stan och ikväll blir det utgång i Göteborg.

RINGSH&M

FLOWERSIgår kom min pojkvän hem med blommor till mig. De är så fina och lyser upp lägenheten. Jag älskar små överraskningar som förgyller vardagen.

YOUR DAY26 januari.

APPLEJag älskar riktigt gröna äpplen och skära upp i bitar. Mitt godis.

E & JJag köpte dessa halsband till mig och min pojkvän i present när vi firade 1,5 år tillsammans förra veckan.

CAFÉIdag har vi myst på mitt favorit café och ätit god lunch och druckit kaffe.

DA MATTEOIgår åkte jag in till Göteborg med mina fina vänner Kristin och Josefin som är på besök. Vi fikade och mös bland stadens gator.

ANOTHER NECKLACEDetta underbara halsband är från Indiska.

SPRINGNu snöar det utanför fönstret och jag sitter och drömmer mig bort till varmare länder, eller iallafall lite vår här i vårt avlånga land. Jag vill packa ner vinterjackan för några månader.


Fick en fråga angående Kuba. Vi försöker få tag i Kubanska ambassaden. Om vi får lämna landet under våra 30 dagar kommer vi att besöka några andra länder, om inte så blir vi kvar på Kuba hela tiden. Men det är inte så dåligt det heller.

NECKLACEEn bild på mitt favorit halsband jag ofta använder.

TWO MONTHSOm två månader åker vi till värmen!

ONE AND A HALFEtt år och sex månader. 1,5 år. 18 månader. Du gör mig lycklig!

BOOKBoken "En dag" ska jag ta med mig på resan till Kuba i mars. En julklapp från pappa. Jag och min pojkvän var och såg filmen på bio när den hade premiär i höstas. Den var riktigt bra, vilket gör att jag har höga förväntningar på boken.

TEAEn kopp te och solen skiner.
Jag ska strax börja packa för imorgon åker jag till Västerås över några dagar. Ska umgås med familjen och träffa mina vänner. Men ikväll kommer Sandra över och vi ska laga mat och mysa. Jag hoppas vi får igång vår tv innan, den har inte fungerat på några dagar.

BREAKFASTIdag är en trött dag, igen. Det blev lite yoghurt och en omelett till frukost. Jag skulle vilja gå och lägga mig och vakna dagen innan vi ska åka till Kuba. Bara så att jag precis hinner packa innan vi sätter hos på flygplanet.

Hoppas ni har en bra dag.

A ROSEIdag skulle jag vilja ge en ros till min pojkvän, bara för att han är en sån fin människa.

CUBAIgår bokade jag och min pojkvän flygbiljetter till Kuba. Vi åker i mars och blir borta i en månad. Det kommer bli underbart.

Bilden är tagen på Koh Tao i Thailand.

TAKE ME BACKLängtar efter få ta min 50 liters ryggsäck på ryggen och resa ut i världen igen. På bilden är jag i Kambodja vid templet Angkor Wat.

BREAKFASTLeverpastejsmacka med gurka och en kopp te framför tvn med ett avsnitt av How I met your mother. Kan dagen börja bättre?

SPRINGNu är när nyårsafton har passerat oss vill man bara ha vår på en gång. Jag längtar efter att få packa ner vinterjackan, ta fram skinnjackan och sitta på uteserveringar och njuta i solen.

COFFEENu ska jag först gå ett ärende till banken och sen möta Sandra för en fika. Efter att ha städat lägenheten är man värd en god kopp kaffe.

A WINDOWVårt vardagsrumsfönster. En växt och en Coca-Cola flaska.

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet. Idag hade jag gärna stannat i sängen hela dagen lång...

NEW YEARS EVESå här firade jag in det nya året med min pojkvän och vänner. Vi hade verkligen en lyckad kväll tillsammans.

Hoppas ni hade en riktigt bra kväll.

RSS 2.0