SOUTH EAST ASIA



Malaysia.

I AM HERE



Här befinner jag mig just nu!

MARC BY MARC JACOBS



Köpte en liten döskalle när jag var i Milano förra året.

RING


NECKLACE



Ett av mina halsband, med ett litet J på för min kärlek.

ESPAÑOL


A DETAIL



Vår lampa från Indiska.

A DETAIL


A DETAIL



Inköpt på Indiska.

PARIS



En dag ska vi åka tillbaka till Paris!

A DETAIL


MARCH 20



Idag lämnar vi Sverige för Kuba och Karibien i fyra veckor.

CUBA



Nu åker vi till Kuba!

Det kommer komma ett inlägg här varje dag som jag har tidsinställt fram tills att jag kommer hem igen om en månad. Är ni nyfikna, kan in fortsätta att kika in här. Annars om ni vill läsa mer om min resa kommer jag att uppdatera på mig reseblogg fast jag vet inte hur bra tillgång jag kommer att ha till Internet.

Hoppas ni får det bra tills vi hörs igen!

BIRTHDAY PARTY



Idag har vi varit hem till Sandra som fyller år. Ätit tårta, druckit kaffe och myst. Vi sa också hej då till alla och nästa gång vi träffar dem blir om en månad.

MINI



Småförpackningar är bra att ha med sig på resan.

Nu är packningen snart klar. Det är lite små grejer som ska ner i sista stund. Tänk att om 23 timmar sitter vi på flyget. Idag blir det lite ärenden på stan och sen kalas hos Sandra som fyller år. Grattis till dig!

MUSIC ANGEL



Denna lilla högtalare tar vi med oss på resan. Visst är den söt?

BELT



VISKAN



Vi har spenderat dagen i Borås idag. Kikat runt, ätit lunch på Viskan och köpt lite små saker.

A TYPE OF COLOR


MUSIC



Radical Face - Welcome home son

STUDIES



Studera. Dags att söka.

ME



Idag är jag en av de bloggarna som pryder blogg.se förstasida. Va glad jag blev! Välkomna till mig!


Jag ska strax göra mig iordning för att åka och jobba några timmar idag. Ikväll ska jag börja lägga fram lite mer grejer till Kuba. Kan inte förstå att vi åker på tisdag.

Hoppas ni får en fin dag!

MARCH 14



Igår satt vi på trappan hemma hos Sandra och Alex och drack kaffe i solen. Sen åkte killarna iväg och då gick vi till Ica och handlade mat för att sen laga middag och se film.

SANDALS



Mina nya sandaler från H&M. De ska packas ner i väskan till Kuba.

MUSIC



Amanda Mair - Sense


God morgon!
Idag är jag uppe väldigt tidigt. Jag ska nämligen iväg och inventera nu på morgonen. Tur att det är gång avstånd idag för känner mig inte allt för pigg nu klockan 6 på morgonen.

Hoppas ni får en trevlig onsdag!

IN THE SUN



Åh vilken härlig dag jag har haft tillsammans med Sandra. Vi satt utomhus och drack kaffe och pratade i några timmar. Sen vi åkte en liten sväng innan vi landade hemma hos henne och Alex. Därifrån tog jag en härlig promenad hem i solen. Underbart väder!

WE



Idag saknar jag er så mycket! Saknar oss.

TEA TIME



God morgon!

Solen skiner och det är redan 9 grader utomhus. Nu ska jag äta frukost och dricka te sen tänkte jag ta mig en promenad i solen. Idag är det bara en vecka kvar tills vi åker till Kuba. Det betyder att idag får jag börja packa!

Hoppas ni får en fin tisdag i solen!

IN THE SUN



Igår var en perfekt dag förutom att vi behövde lämna Tjörn för denna gång. Vi satt utomhus och åt frukost i solen och sen tog vi en promenad ner till hamnen där vi mös en stund. Underbart väder och underbara människor!

ROSES ARE YELLOW


THAILAND



Igår efter jobbet åkte jag ut till Tjörn för att träffa ett härligt gäng. Vi träffades i Thailand för ett år sedan och åter igen på Peace & Love. Vi hade en sån bra kväll tillsammans och en jätte bra dag i solen idag. Saknar er redan!

MUSIC



Mumford and Sons - Roll away your stone


God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen. Jag ska och jobba. Måste gå upp vid sju fast jag börjar inte förens klockan tio. Efter jobbet sen ska jag ta tåget och sen en buss ut till Tjörn för att möta upp Thailands gänget. Ska bli himla skoj att träffa alla igen!

Hoppas ni har en bra helg!

CHEEZ DOODLES



Jag vill ha ostbågar. Mums!

SOUTH EAST ASIA



I januari 2010 åkte jag till Sydostasien för att resa i fyra och en halv månad.

Thailand.

MUSIC



The Naked and The Famous - Punching In A Dream


Har just nu denna låt på repeat samtidigt som jag försker sminka mig. De hörde av sig från jobbet och jag ska hoppa in och jobba idag. Jag hade sett framemot en ledig dag, men vad gör det när det endast är tolv dagar kvar tills vi åker till Kuba.

Har ni fått snö i natt? Känns jätte konsigt att marken plötsligt är vit igen.

Hoppas ni får en bra torsdag!

IN THE BATHROOM


KONY 2012

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


BLUE FRENCH HORN



Jag fick detta i julklapp av min fantastiska pojkvän. Ni som tittar på "How I met your mother" förstår varför jag blev så glad!

MUSIC



Big Star - Thirteen


Solen skiner och jag ska snart gå till tåget och åka till jobbet. Termometern visar på 8 grader och jag kommer att inviga conversen för året, men ingen vårjacka ännu. Det är fortfarande kallt på kvällarna när jag ska hem från jobbet.

Hoppas ni får en bra onsdag!

A DAY TRIP



Igår firade jag och J att det var två år sedan vi träffades med en lite dagsutflykt. Vi valde det stället där det såg ut att vara bäst väder enligt yr.no. Det vart en lite småstad eller ort vid namn Vara. Det var lite mysigt, men det fanns inte så mycket att se och vi vart inte värst långvariga. När vi kom tillbaka åt vi en god middag tillsammans.

TEA TIME



God morgon!

Jag är ledig idag men vaknade redan vid halv sju. Tänkte bara ta det lugnt nu på förmiddagen tillsammans med en kopp te. Klockan ett kommer J hem från jobbet då ska vi göra en liten utflykt.

Hoppas ni får en fin tisdag!

TWO



I can't believe it's been two years since I first met you.

MUSIC



Bon Iver - Holocene

SOON



Det börjar närma sig nu!


Sitter och dricker kaffe nu innan jag ska traska iväg till tåget för att åka och jobba. Jag känner mig lite seg idag men hoppas att det blir en bra dag på jobbet.

Hoppas ni får en fin dag!

SWIMWEAR



Min nya bikini som ska följa med i väskan till Kuba. Det är inte långt kvar tills vi åker nu!

IN THE SUN



Goa grabbar i solen. Jag var lite väl optimistisk när jag tog på mig skinnjackan idag. Det blåste en del, vilket gjorde att det vart lite kallt även när vi satt i solen.

MUSIC



The Naked and The Famous - Young Blood

Igår hade vi en riktigt rolig kväll med många bekanta ansikten och många nya. Vi var hemma hos Pontus som precis har kommit hem från sin resa i asien på två månader. Sen gick vi ut och dansade.

Idag lyssnar jag på denna låt och ska strax iväg och kolla på fotboll i solen. Termometern visar 15 grader i solen, inte dåligt!

Hoppas ni får en bra dag!

SUSHI



I höstas testade jag att äta sushi för första gången i mitt liv och jag gillade det.

A MORNING



Vad gör ni när ni inte kan sova? Klockan är sju, jag har varit vaken i ca två timmar och behöver egentligen inte gå upp förens halv tio. Vilket det är två och en halv timme kvar till.

Medan jag klurar på om jag ska gå och lägga mig igen kan jag berätta om gårdagen. Jag jobbade fram till klockan sju och när jag kom ut till spårvagnarna stod J där under ett gult paraply (ännu en How I met your mother referens). Gissa om jag blev glad? Han hade varit på kurs inne i Göteborg och bestämde sig för att stanna och sen överraska mig utanför jobbet. På vägen hem åkte vi lite vilse för att Iphone GPS var inställd på gång istället för bilväg, haha. Till slut hittade vi hem och det blev McDonald's till middag innan vi sjönk ner i soffan tillsammans.

MUSIC



Bon Iver - Perth

BREAKFAST



Jag skulle vilja ha en riktigt god frukost idag.


God morgon!
Bara för att jag ska iväg och jobba idag är jag hur trött som helst och när man är ledig då stutsar man upp redan klockan åtta. Typiskt. Riktigt tråkigt väder idag men det kanske inte gör så mycket när man ska jobba. Det kanske spricker upp under dagen. Idag välkomnar vi mars månad, och en dag närmare Kuba. Kan inte förstå att det är mindre än tre veckor kvar.

Hoppas ni får en fin torsdag!

RSS 2.0