BREAKFAST

 
God morgon!
Idag har jag sovmorgon men vaknade iallafall klockan sju. Typiskt! Sitter nu och lyssnar på musik och önskar att jag kunde få en hotellfrukost. Regnet öste ner för någon minut sen men nu har det spruckit upp igen. Det har verkligen varit konstigt väder denna sommar. Idag är det Elins dag, så grattis på namnsdagen till er andra Elin där ute.
 
Hoppas ni får en fin tisdag!
 

LITTLE TALKS

 
 
Fantastiskt bra låt!
 
 
Sitter och dricker te och lyssnar på den här låten. Ska strax börja göra mig i ordning för en jobbdag. Längtar redan till helgen när jag är ledig och får åka hem till Västerås för att hälsa på. Saknar er där uppe!
 
Hoppas ni får en fin måndag!

IN THE SUNSET

 
I torsdags tog jag och J en liten kvällstur, jag på cykel och han på longboard. Vi köpte med oss lite picknick och satte oss i kvällssolen på några klippor. Det var fantastiskt mysigt för vi var helt ensamma där på klipporna.

HALMSTAD & TYLÖSAND PART II

 
Vi gick upp tidigt för att hinna äta frukost, sen packade vi våra saker och åkte ut till Grötvik där det var väldigt mysigt men vi hittade inget bra ställe för att sola och bada och därför åkte vi vidare till Tylösand där vi la oss på stranden och njöt de timmarna vi hade innan det var dags att åka hemåt igen. På vägen hem stannade vi till i Kärleken innan vi åkte. Fantastiska dagar med en fin vän, kunde inte ha varit en bättre och mysigare minisemester!

HALMSTAD & TYLÖSAND PART I

 
I tisdags efter att jag slutade jobbet klockan åkte jag och Kristin iväg på roadtrip ner till Halmstad. Vi stannade till i Falkenberg för att hälsa på hennes bror som satt på stranden i kvällssolen sen fortsatte vi ner till Halmstad. Vi har bott på ett litet hotell som låt väldigt centralt. När vi kom fram bytte vi om tog varsitt glas vin och sen gick vi till en av stadens uteserveringar. Kvällen slutade med bowling och en del dans.
 
Morgonen därefter försov vi oss. Vi missade frukost, sprang ner till bilen för att kolla om vi hade fått parkeingsböter, det hade vi inte. Sen blev det frukost på Espresso House, bilkö till Tylösand, sol och första doppet i svenska vatten och såklart en parkeringsbot haha. Komiskt!

I'M ALIVE

 
Vi försov oss och missade frukosten och vår parkering gick ut. Ingen parkeringsböter och solen skiner. Nu drar vi till stranden!

A DAY

 
Lördag till söndag var pappa här och hälsade på mig. Det var jätte mysigt att ha honom här lite. På lördagen efter att jag slutat jobbet åkte vi ut till J's föräldrar och grillade och sen på söndagen tog vi en lång förmiddags promenad och avslutade med en lunch innan pappa åkte tillbaka hem
 
 
Jag sitter nu och äter frukost och ska snart gå iväg till tåget. Jag önskar verkligen att jag inte behövde jobba idag eftersom Kristin är här på besök. Hon kom igår och ikväll när jag har slutat kl 17 hämtar hon upp mig och vi åker ner mot Halmstad för att två dagar där. Kommer bli underbart bra!

A DAY

 
I onsdags när vi firade två år tillsammans hade J bokat in oss på ett hotell. Jätte mysigt! Vi promenerade i solen och satt på bryggan i solen och njöt. Dagen efter blev det en tidig frukost innan jag var tvungen att åka och jobba.

GRAYSCALE


IN THE FOREST

 
I onsdags var vi hos J's föräldrar. Vi promenerade i skogen, plockade svamp och hade picknick.

LABEL

 
Idag önskar jag att jag kunde vara hemma. Mår verkligen skit och att ta sig upp för att åka till jobbet känns inge skoj. Värktabletterna är slut och jag skulle behöva ha ett par stycken för att orka mig igenom den här dagen. Hoppas ni får en bättre dag!

TWO

 
Two years has gone by and I'm still standing here with you. <3 18 juli

MIRROR

 
God morgon!
Idag börjar jag vid klockan ett, vilket betyder att jag fick lite sovmorgon även fast jag vaknade ganska tidigt. Solen skiner vilket självklart gör att man blir lite piggare!
 
Hoppas ni får en fin tisdag!

WONDERFUL

 
Har precis kommit hem från en jätte bra helg. Jag har tyvärr inte haft med mig kameran men det har varit toppen alla dagarna och vädret har varit kanon! Nu ska jag försöka ta nya tag till nästa vecka och sen kommer bästa Kristin hit!

NATHALIE

 
Är just nu i Halmstad hos fina Nathalie som jag träffat under en av mina resor. Hoppas ni har en bra helg!

DINNER

 
På senaste tiden har jag verligen varit usel på att laga mat. Den här middagen gjorde jag för flera veckor sedan med champinjoner, kykling, sambal olek och parmesan.

THE STREETS OF LONDON


ROSES

 
Fina va?
 
Sitter och dricker kaffe och myser lite med kissen som jag ska ha här i tre dagar. Han var riktigt mysig imorse men igårkväll när jag höll på att somna var han på bushumör. Nu ska jag strax kila iväg till tåget.
 
Hoppas ni får en fin tisdag!

COFFEE


TWENTYFOUR

 
Igår gick vi hem till Eric för att fira hans födelsedag tillsammans med lite vänner. Det vart grill, flaggpunch och stad i ljus. Eftersom jag ska jobba idag, blev det en ganska tidigt kväll för min del. Men det var en riktigt bra kväll utan regn.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!

BRUNCH

 
Vilken fantastisk start på dagen vi har haft idag. Vi möttes upp på Ica för att handla lite gott och blandat för att laga brunch. Det blev scrambled eggs, bacon, bagels, creme cheese, olika pålägg, juice och frukter. Verkligen super gott och trevligt sätt att starta dagen på. Ikväll ska vi fira Eric som fyller år idag. Grattis igen!
 
Hoppas ni har en härlig helg!

GREY

 
Idag är inte vädret lika härligt som det var igår vilket är lite tråkigt men eftersom jag ska jobba nästan hela dagen gör det inte så mycket.
 
Hoppas ni får en fin fredag!

BLACK AND WHITE

 
Hemkommen från en tung dag på jobbet. Jag är helt slut och vill gå och lägga mig redan nu. Sjukt mycket att göra, jag tror årets drygast kunder och rea. Hoppas att det blir bättre imorron! Nu ska jag krypa ner i soffan och kika på en film.

IN THE EVENING SUN

 
Igår satt vi ute i det härliga vädret och grillade och umgicks. Det var riktigt härligt väder med strålande sol. Flera sådanna kvällar tack!
 
Nu sitter jag och dricker kaffe och om en timme ska jag ta mig till tåget och åka och jobba. Idag börjar jag kl 14, vilket jag tycker är riktigt segt. Jag är morgonpigg och vill hellre arbeta de tidiga timmarna. Men men!
 
Hoppas ni får en fin dag i solen!

OUTSIDE

 
Nu ska jag kila iväg för ikväll ska vi grilla i det halv bra vädret. Bäst att passa på för snart börjar det säkert regna igen.
 
Hoppas ni har en fin kväll!

COLOURFUL

 
God morgon!
Jag sitter fortfarande i sängen och latar mig. För någon vecka sen fick vi ett ordentligt bredband vilket gör att jag nu kan använda internet i andra rum än i vardagsrummet, på en punkt på bordet. Jippi! Idag är jag ledig, vilket är super skönt. Jag hoppas att solen tittar fram hela dagen, fast som den här sommaren har sett ut är det nog inte så troligt.
 
Bilderna är från i måndags när jag, Sandra, J och Pontus gjorde en liten dagsutflykt. En riktigt mysig dag!

FISHING

 
Härom dagen åkte vi ut till J's föräldrar. J packade matsäck och vi hyrde en liten båt och åkte ut på sjön för att fiska. Det var mysigt men jag vart lite rastlös eftersom jag inte fick någon fisk. J fick flera stycken men en ganska stor. En väldigt fin dag!

SWEETIE

 
Idag är sista dagen som kattvakt och jag kommer sakna honom jätte mycket. Det har varit så mysigt att ha någon som sitter och väntar på en innanför dörren när man kommer hem. Att ha någon som alltid är vaken på morgonen när man går upp. Ett riktigt litet busfrö men ändå super mysig.

LENS

 
Min nya älskling! Jag tror att vi kommer ha många fina stunder tillsammans, du och jag.

KITTEN

 
Denna vecka är vi kattvakt åt Pontus lilla kisse. Det är den här lilla söta saken vi har hand om. Fridsund heter han och är jätte mysig och busig!

RSS 2.0