COLOR



Jag har försökt läsa lite spanska idag. Lite tufft att komma igång bara.

MUSIC



Coldplay - Paradise

MY WONDERFUL FRIEND



Idag flyttar Kristin som är en av mina närmaste vänner till London. Jag saknar dig redan! Jag hoppas du får det underbart och snabb internetuppkoppling så vi kan skypa typ varje dag. Lycka till vännen, och så ses vi snart igen!

MUSIC



Bon Iver - Skinny Love

SUMMER




Öregrund. Jag längtar verkligen till sommaren idag.

TULIPS



Tulpaner.

A GREY DAY



God morgon!

A GIFT



Det här var vår present till J's bror. Myntrik, en spargris. Han och hans flickvän håller på att sparar ihop pengar för att köpa hus. Vi tyckte det passade perfekt med en spargris då.


Igår hade vi en jätte bra dag i Borås tillsammans med J's föräldrar och hans bror med flickvän. Vi började med bio, det blev "En gång i Phuket", sen bowling som jag förlorade, men någon måste ju göra det också. Efter bowlingen gick vi och åt middag på George's i Borås. Det var verkligen en jätte fin dag och kväll med trevligt sällskap.

GIVE ME SPRING




God morgon!
Lördag idag och solen skiner. All snö är borta från marken, det är bara gatorna som behöver sopas och vi har vår på riktigt. Jag hoppas att det här vädret håller i sig.

Idag ska vi åka till Borås för att fira J's bror som har fyllt år, hela 28 år. Det blir bio, bowling och middag. Kommer blir super!

MUSIC



First Aid Kit - Emmylou


Igår när jag kom hem från jobbet hade J lagat mat, tänt ljus och det stod en bukett tulpaner i fönstret. Gissa om jag blev glad! Vi åt pasta och tog nån öl sen gick vi ner till en bar för att lyssna på lite live-musik. Det var två stycken jätte duktiga tjejer som spelade under kvällen.

MORNING GLORY



God morgon!
Jag sitter här vid datorn och dricker en kopp kaffe. Gick upp extra tidigt idag bara för att hålla pojkvännen (J) sällskap innan han åkte till jobbet. Om en halvtimme ungefär är det dags för mig att traska iväg. Idag jobbar jag mellan 10-17.30. Hur ser er fredag ut?

Hoppas ni får en fin dag!

COLOR YOUR NAILS



Köpte ett nytt nagellack härom dagen. Jag älskar färgen!

LONGING FOR LONDON



London 2010.

Jag vill verkligen åka till London i år. Min vän Kristin flyttar snart dit och jag hoppas att jag har råd att åka och hälsa på henne när jag kommer hem från Kuba.

MUSIC



Frida Amundsen - Closer


God morgon!
Oj, va trött jag var igårkväll och nu på morgonen. Men det var skönt att få sova ut en stund. Igår gjorde vi varsinn semla eftersom det var fettisdagen och satte oss i soffan och kikade på nyaste avsnitett av "How I met your mother". Det bästa avsnittet på länge! Följer ni någon bra serie?

Vädret idag vill man inte ens prata om. Tråkigt är väl ett bra ord annars. Min dag kommer att bestå av tvätt och så lite spanskaläsning.

Hoppas ni får en bra onsdag!

PEACH ME SOON



Mitt nya nagellack i persikafärg. Underbar färg! Gör sig tyvärr inte riktigt lika fin på bild.

ONE MONTH



En fruitshake på stranden tillsammans med en bra bok och pojkvännen, Ja tack! Idag är det en månad kvar tills vi åker till Kuba. Jag fick några frågor angående Kuba som jag tänkte svara på.


Vad kul med Kuba! Varför blev det just det?
Svar: Vi har båda varit i Asien (det var där vi träffades) och nu ville vi åka åt andra hållet. Kubas kultur har alltid lockat väldigt mycket. Det är ett väldigt speciellt land och det ska bli otroligt spännande att upptäcka allt Kuba har att erbjuda.

Hur länge blir ni borta?
Svar: Vi kommer vara borta ca en månad.

Ska ni åka till ställen runt omkring?
Svar: Vi har faktiskt inte bestämt oss än. Min pojkvän har en bekant som har ett hus på Dominca som vi får bo i. Det beror på vad flygen kostar osv. Men vi vill väldigt gärna åka till Jamaica och kanske Dominikanska Republiken.

SUNGLASSES



Nya solglasögon från H&M Herr, 59,50 kr.


Idag skiner solen och jag tänker inviga mina nya solglasögon från H&M när jag traskar iväg till tåget för att åka och jobba. Börjar kl 14 idag och tänkte försöka hinna läsa lite spanska innan jag åker. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och byta om.

CAN



En konservburk blev en plats för mina pennar och min nya spanskabok till kursen jag ska läsa på distans nu i vår. Perfekt med lite repetion inför Kuba.

A CUP OF NOODLES



Myser i soffan med en kopp nudlar. Tråkigt väder är det ute och därför stannar jag inne i soffan idag.

ORANGE



Dessa saker ska få följa med i väskan till Kuba.

GOTHENBURG



Idag har vi varit inne i Göteborg. Myst bland gatorna och njutit av det härligt vädret som Göteborg bjöd på. Vi åt jätte god pizza på Da Matteo, drack kaffe i Haga och kikade lite i butiker. En perfekt dag!

MUSIC



Stars - Dead Hearts


God morgon!
Jag kan inte sova. Vaknade för ungefär en timme sen av att jag hade en märklig dröm. Idag ska vi åka in till Göteborg och njuta av det fina vädret. Stor sol och plus grader. Vi kommer nog mest strosa runt bland gatorna och njuta av vad Göteborg har att erbjuda.

LOVE



Igår när jag kom hem från jobbet väntade det här på bordet. Det jag älskar mest, ostbågar från den jag älskar mest i kärleksfulla ord. Jag älskar överraskningar!

FOLLOW ME

Follow my blog with Bloglovin

MUSIC



Crystal Fighters - At Home


Sitter och fördriver tiden innan jag ska ta mig till jobbet. Idag önskar jag att jag kunde få umgås hela dagen med mina vänner. Göra ingenting, bara sitta på ett fik och prata och skratta. Skulle verkligen behöva en sån dag. Saknar er!

EVENING



Nu lyser hela lägenheten med tända ljus.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

WHEN YOU NEED TO SMILE


HAPPY VALENTINES DAY



Glad Alla Hjärtans Dag!

Förra året firade vi Alla Hjärtans Dag den 3 februari istället för 14 februari för att jag skulle åka till Asien och resa i två månader. Ikväll firar vi tillsammans med mysig picknick på vardagsrumsgolvet. <3


Hoppas ni får en härlig dag med många kramar och varma leenden.

A WINDOW



Igår kväll landade vi hemma igen med två stora väskor extra än när vi åkte. Var tvungen att ta med lite grejer och sommarkläderna och lite annat till Kuba. Till slut vart det två stycken fulla väskor. Wops! Det var väldigt skönt att komma hem igen och jag var riktigt trött när vi klev innanför dörren.

Idag när jag hade vaknat och satt mig i soffan för att njuta av en dag av ingenting, ringer telefon och det är bara att sätta på sig kläder och åka och jobba. Men det var en riktigt bra dag iallafall.

Hoppas ni hade en fin dag!

SOFIA



Idag fyller världens finaste Sofia år. Grattis vännen!


Vi hade en jätte bra kväll igår som startade hemma hos Sofia med mat, trevligt sällskap och lekar, och avslutades på dansgolvet. En lyckad sista kväll i Västerås. Ikväll åker vi hem igen.

BIRTHDAY CELEBRATIONS



Ikväll ska vi hem till denna tjej och fira henne för imorgon blir hon 22 år. Grattis i förskott Soffis!

CANDLE



Ikväll ska vi hem till Kristin och mysa med Josefin, Hitta Nemo och lite ostbågar. Men först ska vi äta thaimat från Spicy Hot. Super gott kommer det att bli!

Hoppas ni får en riktigt bra fredagkväll!


MUSIC



Jónsi - Animal Arithmetic

God morgon!
Igår kväll kom vi fram till Västerås och jag har nu vaknat i min gamla säng. Pojkvännen ligger kvar i sängen för att jag lovade honom en sovmorgon. Klockan halv tolv har jag bokat klipptid hos min frisör och då blir det dags att gå upp för honom.

Hoppas ni får en fin och roliga fredag!


CAFÉ



Inredningen på mitt favorit café är underbart mysig. Känns så hemtrevligt!

MUSIC



Jónsi - Go Do

CLOSE-UP



En av mina favorit klockor har jag fått som present av pojkvännen.


Jag har redan hunnit varit ute på en promenad och gjort ett litet hemligt uppdrag. Det är skönt att fixa allt direkt på morgonen. Jag har bara lite packning kvar för ikväll åker vi till Västerås över helgen. Nu ska jag äta lite och sen ta en varm dusch.

Hoppas ni får en bra torsdag!

MUSIC



Irma - Every Smile

CLUTTER



Ibland känns allt bara som trassel..

WATCHES



Några av mina klockor. Gillar att man kan ha en liten rolig detalj på handleden för att göra vardagen lite mer färgglad.

COMMERCIAL



Gammal, men hur bra som helst. Jag älskar den här reklamen plus att de har valt en fantastisk låt.

A LITTLE PIG



Hihi, visst är den söt! Denna bild tillägnar jag till Kristin och Josefin. Haha!

MUSIC



Russian Red - Cigarettes


En jätte bra låt! Tack för tipset Elin.

NECKLACE



Jag köpte det här fina halsbandet på Indiska härom dagen när vi var i Borås.


Idag fyller min bror år. Grattis till honom!

SWEET ROMANCE



Doftljus från Indiska.


God morgon.
Igår hade jag Sandra över och vi tittade på Melodifestivalen. Första gången på två år eftersom jag har varit borta den här perioden de tidigare åren. Det var dåligt och lite bra. Loreen och Dead by April gick vidare till final och det var tur det, för de var de som var bra.

Hoppas ni får en lugn och skön söndag.

MUSIC



First Aid Kid - Lion's roar

MOROCCANOIL



Jag beställde hem denna lilla söta förpackningen med Moroccanoil. Perfekt storlek för att testa en produkt och dessutom den perfekta resestorleken. Den här ska få följa med mig till Kuba när mitt hår kommer bli torrt och slitet av sol och saltvatten.

YOU AND ME



En bild från Paris blev en tavla som klär vår sovrumsvägg.

MUSIC



Tracy Chapman - Talkin' bout a revolution


Idag är det en Tracy-idag. Älskar hennes musik.

A WINDOW



Jag tog med mig Effiel Tornet hem från Paris.


Det snöar ute och ser jätte mysigt ut men jag vill helst stanna inomhus. Känner inte för att frysa idag. Vi ska fixa med visumet till Kuba och lite annat idag. Skicka in alla papper så att det blir klart. Avfärdsdatumet närmar sig med stora kliv.

Hoppas ni får en fin fredag!

PARIS



Underbara Paris! Jag vill verkligen åka tillbaka dit snart. En helt fantastisk stad. Ta med den du älskar och njut av en underbar miljö. Vi var där i oktober månad och det var lagom klimat men nästa gång vill jag åka på våren.


Bilderna är tagna på trappen vid Sacré Coeur och framför Effiel Tornet (som ni kanske ser).

WHERE IN THE WORLD?



Where in the world do you wanna go? Everywhere!


Jag är uppe, vaken och väntar på att kaffet ska bli klart. Idag ska jag jobba och för en gångs skull har jag promenadavstånd till jobbet! Nu ska jag förbereda frukost.

Hoppas ni får en fin dag!

MUSIC




Walk off the Earth - Somebody that I used to know

SANDWICH AND COFFEE



Jag och pojkvännen gjorde en liten dagsutflykt till Borås och hälsade på hans mamma och gick lite på stan. Det blev lunch och kaffe på ett italienskt litet ställe.

I HEART PHONE



När alla runt omkring en äger en Iphone blir man självklart sugen på att också skaffa en. Men just nu nöjer jag mig med min fina Nokia.

MUSIC



Moa Lignell - When I Held Ya

LOVE



God morgon!
Sitter och väntar på att mitt te ska svalna lite och funderar på framtiden. Tänk att vissa har så stora mål och planer inför framtiden och verkligen vet vad de vill göra, och andra har ingen aning om vad de vill göra framöver. Jag är nånstans mittemellan. Jag vet vad jag vill göra, jag har bara lite svårt att hitta dit..

Välkommen februari!

RSS 2.0